Nutriway™ 90. Yıla Özel Sadakat Promosyonu ile ÜCRETSİZ hediyelerimize sahip olabilirsiniz.

01 Ağustos 2024

Bu önemli yıl dönümümüz şerefine daha iyi ve daha sağlıklı bir yaşama uzanan özel bir yolculuğa çıkıyoruz!

Nutriway, 1934’ten bu yana sağlık ve zinde yaşam yolculuğunuz için ürünler ve çözümler sunmaktadır. Nutriway ürünlerini seçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sizinle bu yolculuğu paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu önemli vesileyle düzenlenen Nutriway 90. Yıla Özel Sadakat Promosyonu ile karşınızdayız. Bu promosyon, markamıza duyduğunuz güveni kutlarken, geçmişteki deneyimlerinizi hatırlamanız için size özel bir fırsat sunacaktır.

Katılımcılar, 1 Ağustos - 30 Kasım 2024 tarihleri arasında herhangi bir Nutriway ürünü satın alıp PD biriktirerek, heyecan verici ödüllere sahip olabilirler. Nasıl işliyor?

  • Ağustos Eylül Ekim Kasım aylarından herhangi 3 tanesinde minimum 300 PD değerinde Nutriway ürünü sipariş ederek, Nutriway 90. Yıl Dönümü logolu Seyahat Çantası kazanabilirsiniz.
  • Ağustos Eylül Ekim Kasım aylarından herhangi 3 tanesinde minimum 600 PD değerinde Nutriway ürünü sipariş ederek, Nutriway 90. Yıl Dönümü logolu bir Seyahat Çantasının yanı sıra Akıllı Saat HEDİYESİNİ de kazanabilirsiniz!

Seyahatlerinizde kullanabileceğiniz bu pratik 90. Yıl Seyahat Çantası aynı zamanda size, nereye giderseniz gidin, sağlığınıza öncelik vermeniz gerektiğini hatırlatacaktır. Temel Nutriway ürünlerinizi ve diğer seyahat malzemelerinizi bu çanta ile taşıyarak, zinde yaşam felsefenizi dışarıda hareket halindeyken de sürdürebilirsiniz.

Akıllı Saat ise zinde yaşam hedeflerinize destek sağlayarak, seyahat çantasının sunduğu faydaları tamamlayacaktır. Günlük rutininize mükemmel uyum sağlayarak, edindiğiniz sağlıklı alışkanlıkların 90 günlük promosyon süresinin ötesinde devam etmesini mümkün kılacaktır.

Ancak bizim için asıl önemli olan, promosyonun sonunda kazanılan harika ödüllerden çok daha fazlası. Gerçek ödül, daha sağlıklı bir gelecek için yapacağınız kalıcı değişiklikler olacaktır. Amacımız, promosyon süresi sona erdikten sonra, promosyon dönemi boyunca boyunca sürdüreceğiniz olumlu alışkanlıklar geliştirmeniz için size gerekli imkanı sağlamaktır.

PD Yarışması kapsamında geçerli Nutriway ürünlerini burada bulabilirsiniz.

Bizimle birlikte bu yolculuğa hemen bugün başlayın!


Sık Sorulan Sorular

Aşağıda yer alan Sık Sorulan Soruları inceleyerek konuyu daha net anlayabilir, uygunluk, ödüller ve diğer önemli ayrıntılara ilişkin potansiyel sorularınızın cevaplarını burada bulabilirsiniz. Bunun dışında sorularınız olduğu takdirde, yardım için Amway Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezine ulaşabilirsiniz.

  1. Promosyona kimler katılabilir?
    ASG’ler.
     
  2. 1. ya da 2. ay yeterlik sağlayamama durumunda ne olur? Takip eden ay içinde eksik kalan Kişisel PD hedefimi tutturarak yine de yeterlik kazanabilir miyim?
    PD’nin aylık olarak biriktirilmesi gerekmektedir. 
     
  3. Bu promosyon kapsamında Kişisel PD ile ilgili olarak puan tamamlama nasıl işliyor?
    Bu promosyona yeterlik kazanmak için, puan tamamlama sistemi geçerli değildir. Puan tamamlama sisteminden etkilenen PD de sayılmamaktadır.
     
  4. Promosyon kapsamında PD kazanmak için geçerli ürünler nelerdir?
    - Tüm Nutriway markalı ürünler geçerlidir. Aktif promosyonlarda PD değerinin normalden daha düşük olabileceğini lütfen dikkate alınız.
    - XS, Artistry, eSpring, iCook, g&h, Glister, Satinique ve Home markalı ürünler geçerli değildir.

    PD kazanmak için geçerli tüm ürünleri görmek için lütfen buraya tıklayınız.

  5. Hediye(ler) her katılımcı için midir?
    Evet. Yarışmayı tamamlayan her katılımcı hediye(leri) almaya hak kazanır. Örneğin, bir ASG numarası kapsamında 2 katılımcı var ise ve her ikisi de yarışmanın koşullarını yerine getirirse, her bir katılımcı ödülünü alır.
     
  6. Sadece Kişisel Sepetimden gelen Kişisel PD mi yoksa Ek Sepetimden gelen PD mi geçerli olacak?
    Kişisel PD, Müşteri PD ve Ek Sepet PD dahil, Ortak Mağaza PD hariç olmak üzere tüm PD’ler sayılacaktır.

  7. Amway Tekrarlayan Sipariş Programından gelen PD'ler sayılacak mı?
    Evet, sayılacaktır

  8. Bu promosyon, Hediye Kuponları veya START kuponları gibi diğer özel programlarla birleştirilebilir mi?
    Evet birleştirilebilir.
     
  9. Art arda 3 ay boyunca her ay kişisel PD’nin iki katı üretilirse, ücretsiz hediye de çift olur mu?
    Maksimum bir adet Nutriway 90. Yıl Seyahat Çantası ve Fitbit Charge 6 Akıllı Bileklik hediye edilecektir.
     
  10. Ödüller ne zaman ve nasıl gönderilecektir?
    Ödüller, 6 Kasım’dan itibaren, herhangi bir değerdeki bir sonraki siparişinize otomatik olarak eklenecektir.
     
  11. Nutriway 90. Yıl Seyahat Çantası ve Fitbit Charge 6 Akıllı Bileklik garanti süresi ne kadar?
    Amway Müşteri Tatmin Garantisi, ücretsiz hediyeler için geçerli değildir. Müşteri Tatmin Garantisi ve yasal garanti satın alınan/ücreti ödenen esas ürün için geçerli olup, ücretsiz promosyon ürünleri için herhangi bir garanti hakkı söz konusu değildir. Ancak teslimat sırasında hasar oluşması durumunda hediye yenisiyle değiştirilebilir.